avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale farmacie vs magazin produse naturiste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

farmacie vs magazin produse naturiste

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti unde pot sa gasesc lista de produse care pot fi comercializate intr-un MAGAZIN DE PRODUSE NATURISTE fara a avea angajat un farmacist.mai concret, sunt produse farmaceutice ce pot fi comercializate fara a avea angajat un farmacist atestat?
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Farmacie vs magazin de produse naturiste nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti unde pot sa gasesc lista de produse care pot fi comercializate intr-un MAGAZIN DE PRODUSE NATURISTE fara a avea angajat un ... (vezi toată discuția)
Termin in august postliceala de asistent medical generalist cosminaclosca cosminaclosca Buna ziua!As dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid eu un magazin naturist ca si afacere familiala si sa lucrez eu ca si asistent medical generalist?Adica sa ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)