Buna ziua!Am urmatoarea intrebare:daca am obtinut atestatul de inspector resurse umane la itm si intre timp plec de la societatea care m-a imputernicit atestatul meu de inspector resurse umane mai este valabil sau trebuie sa dau din nou examen la noul angajator?Ce trebiue facut pentru a-mi pastra valabilitatea atestatului?Multumesc!
1. Atestatul de inspector resurse umane nu se da pentru o anumita unitate. Este valabil oriunde ati lucra.
2. Asta numai daca este vorba de un atestat profesional eliberat de un formator competent si abilitat sa elibereze astfel de atestate.
Atestatul este valabil indiferent daca plecati din firma sau nu.In cazul in care cursurile facute la ITM pt.obtinerea lui v-au fost platite de angajator ,va trebui sa le platiti la randul dvs.angajatorului deoarece nu este normal sa faceti specalizari pe banii lor apoi sa plecati.Este o diloma ca oricare alta care atesta pregatirea dvs.
Valabilitate curs
adinagea
Buna ziua,
Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)
Vreau atestat itm
romilas
Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine un atestat ITM sau daca chiar este nevoie sa am asa ceva ca sa ma pot ocupa de pastrarea si completarea cartilor de ... (vezi toată discuția)