CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

SCPA Ene si Asociatii 
	    	Avocat

SCPA Ene si Asociatii 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Buna ziua.
Ce fel de proiect?
Inregistrarea fara acordul persoanei respective constituie infractiune, cu exceptia cazurilor in care inregistrarea este facuta pt. a proba o infractiune (santaj, amenintare, primirea de foloase necuvenite, etc.).
A se vedea actele normative de bază :
* Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale – CEDO (cf. articolele 8, 17, 18; o abordare introductivă și sumară a practicii CEDO în materie este disponibilă aici)
* Constituția României – CR (cf. articolele 26, 28, 57)
* Codul penal – CP (cf. articolele 193, 194, 195)
* Codul de procedură penală – CPP (cf. articolele 1, 2, 3, 63, 64, 66, 67, 91^1, 91^2, 91^4, 91^5, 91^6)
Av. Emilia Ene
~ final discuție ~
 forprobe	                   

am un proces de granituire cu un vecin; in timpul procesului respectivul a construit pe portiunea in litigiu fara autorizatie de constructie; am sesizat ... (vezi toată discuția)
	                    forprobe	                   

am un proces de granituire cu un vecin; in timpul procesului respectivul a construit pe portiunea in litigiu fara autorizatie de constructie; am sesizat ... (vezi toată discuția)

Pilu	                   

Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal  sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)
	                    Pilu	                   

Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal  sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)

CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE	                   

Intr-o cauza penala aflata pe rolul instantei de fond au fost depuse ca probe de procuror transcrierea a doua discutii telefonice purtata de un ziarist cu un ... (vezi toată discuția)
	                    CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE	                   

Intr-o cauza penala aflata pe rolul instantei de fond au fost depuse ca probe de procuror transcrierea a doua discutii telefonice purtata de un ziarist cu un ... (vezi toată discuția)