.In caz ca instanta va stabili ca sunt tatal unui copil in afara casatoriei si va trebui sa platesc pensie alimentara,cum se va calcula aceasta avand in vedere ca nu am un venit constant doar un srl,de la care nu am ridicat dividente in ultimii 3 ani,doar in ultimul an am avut profit,dar care a intrat la fondul de rezerve.Mentionez ca sunt unic asociat in firma.Este vreo limita maxima de repartizare a fondului de rezerve.Pot fi acuzat ca nu am luat dividente cu scopul de a plati pensia alimentara calculata la valoarea salariului minim pe economie.
Exista doua variante,prima este ca veniturile dvs,vor fi socotite dupa cele declarate la Sectia Fianciara,cu privire la castigurile societatii,iar a doua ca se va stabili o pensie de intretinere conform venitului minim realizat pe economia nationala,adica 1/4 din 720 lei lunar
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj srl
ionyca
cand unul dintre soti este actionar 50% intr-o societate comerciala SRL in timpul casatoriei fara stirea celuilalt sot ,cel din urma poate beneficia de ... (vezi toată discuția)