avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul maternal

buna,am fost in maternal 2 ani si doresc sa revin la servici. Cei de la lucru au spus ca nu mai pot revenii si trebuie sa imi dau demisia ,e problema mea ca am avut copil, ei au angajat alt om.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Marat Safin , utilizator 11:30, 12 Mai 2010
Puneti-i sa va dea in scris...sa vedem daca sunt in stare!

In primul rand contractul dvs de munca a fost suspendat pe durata concediului, ASTFEL CA ANGAJATORII nu puteau sa angajeze ALTA PERSOANA decat pe durata determinata pana la intoarcerea TITULARULUI pe post (adica dvs.) depuneti o cerere in scris si solicitati repunerea in post de la data finalizarii concediului. CERETI NUMAR DE INREGISTRARE.

in caz ca va fac probleme solicitati consultanta de la un avocat. o sa-i calmeze imediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau demisia ingeracul ingeracul am contractul de munca pana in momentul in care se intoarce colega la care ii tin locul .ea este in post natal acum si ar trebui sa se intoarca in luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic - somaj allynna allynna Buna ziua, pe 30 iulie 2010 copilul meu a implinit 2 ani, si in aceeasi zi m-am prezentat la locul de munca pentru a reveni pe postul avut anterior. mi s-a ... (vezi toată discuția)