avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nota contabila bon fiscal gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nota contabila bon fiscal gresit

buna ziua ,
ce inregistrari contabile se fac in cazul unui bon fiscal gresit?
am facut procesul verbal , decizia , copie bon gresit si nu stiu ce articole contabile trebuie facute . s-au marcat in loc de 3 produse , 300 . am inteles ca nu se mai duce dosarul la finante , dar in contabilitate -incasarea (eu am pastrat si formula cu monetar atasat raportului Z) o fac pentru suma corecta si in raportul de gestiune zilnic scad monetarul cu suma corecta . ramane doar in memoria casei de marcat o suma reprezentand diferenta in plus ,care se poate justifica la un eventual control . va rog sa-mi confirmati daca modul meu de interpretare este corect sau nu . va multumesc , vidiva :)
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 19:46, 12 Mai 2010
daca in contabilitate -incasarea este facuta pentru suma corecta si in raportul de gestiune zilnic de asemenea,nu aveti de facut NC.

daca l-ati contabilizat pe cel gresit initial (si deci se regaseste in vreo balanta),si apoi ati constat eroarea,atunci trebuie facute note contabile

Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrarea vanzarilor camilutza camilutza Sunt incepatoare in activitate si nu stiu exact cum sa procedez in urmatoarea situatie: am incasari din aerobic si produse alimentare pe acelasi raport Z de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)