avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Continuare proces de catre unul dintre mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Continuare proces de catre unul dintre mostenitori

- Buna. Am si eu o intrebare: daca un proces civil privitor la niste terenuri a fost deschis de o persoana si ulterior aceasta a decedat, procesul poate fi continuat e catre unul dintre mostenitori?
Da, cu conditia sa nu fi fost o obligatie intuitu personae, cum ar fi un contract de intretinere sau renta viagera etc.
Bineintels. Daca procesul a fost suspendat de catre instanta, se va putea face cerere de repunere pe rol a dosarului si veti indica calitatea dvs. de mostenitor.

De asemenea veti depune un certificat de calitate de mostenitor daca nu aveti inca certificat de mostenitor si bineinteles certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere ciprianradu ciprianradu N-nepot intrtinator SS-sot si sotie intretinuti SS-proprietari ai unui imobil 50% fiecare se semneaza contract de intretinere cu N, Dupa 4 ani de la ... (vezi toată discuția)
Contractul de intretinere cu drept de uzufruct viager poate fi atacat? elyelena elyelena buna ziua.parintii mei mi-au facut contract de intretinere cu drept de uzufruct viager unei case si unui teren.in tot timpul cat au fost in viata mi-am ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere ilal ilal Buna ziua, Sotul meu a decedat si avea incheiat cu mama lui un \\"Contract de intretinere\\" prin care in schimbul intretinerii oferite, sotul meu primea ... (vezi toată discuția)