avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe durata determinata

Buna ziua. Cum se procedeaza in cazu unui contract pe durata determinata incheiat pentru inlocuirea unei salariate aflata in concediu de cresterea copilului? Se specifica in contract data incetarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 13 Mai 2010
Obligatoriu. Veti trece in CIM ca data de incetare a 2-a zi dupa ce copilul salariatei inlocuite implineste 2 ani.
Aveti grija sa nu treceti ca data de expirare data cand se implineste 2 ani de cand salariata inlocuita a intrat in CIC.
Copilul este nascut pe 17 aprilie 2010, deci data incetarii ar fi 18 aprilie 2012. Dar daca angajata se intoarce inainte de 18 aprilie 2012? Contractul celui care o inlocuieste inceteaza de drept?
Atunci puteti sa treceti "pana la incetarea suspendarii salariatei X, pe postul careia a fost angajat, dar nu mai tarziu de 18 aprilie 2012"
In eventualitatea in care titulara postului mai naste in CIC un copil si solicita angajatorului prelungirea suspendarii CIM-ului, cum se procedeaza cu CIM- ul persoanei care o inlocuieste pe titulara ? Se face act aditional ?
Se face act aditional de prelungire a duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata nicotorok nicotorok Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Unei salariate i se suspenda ctr. munca pt ingrijire copil incepand cu 02.04.2010, o alta persoana va ... (vezi toată discuția)
Cim determinat ruonscalafat ruonscalafat Am o salariata care este detasata la un alt angajator. Pe perioada suspendarii CIM al salariatei detasate am angajat o alta salariata cu CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Cim determinat art 83 lit a IldikoB IldikoB Buna ziua, am dori sa incheiem un cim determinat pt inlocuirea unei salariate care va fi in crestere copil . Codul muncii specifica : durata contractului ... (vezi toată discuția)