avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare termoficare

Buna seara,
Locuiesc in Craiova,suntem o familie care dorim sa ne debransam de la Regia de Termoficare pentru montarea unei centrale termice pe gaz.Mentionez ca in bloc se afla deja trasa conducta de gaze,deoarece un vecin are centrala.Ni s-a spus ca s-a dat o decizie de catre Consiliul Local Craiova,care impiedica cetatenii orasului sa se debranseze de la regia de termoficare.
Se poate actiona in instanta aceasta decizie,este legala?In cazul in care proprietarul este cetatean strain al UE,se poate cere,in cazul deschiderii unui proces,stramutarea procesului in tara a carui cetatean este acesta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:52, 21 Martie 2011
Acest raspuns pe care l-ati primit este o consecinta a vreunei hotarari de consiliu local. Acolo trebuie sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare targu mures motosz motosz Buna ziua, As dori sa ma ajutati la solutionarea unui abuz, din punctul meu de vedere, din partea firmei care furnizeaza agentul termic, precum si apa calda ... (vezi toată discuția)
Debransare fara acord vecin rau intentionat adelai adelai Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori! Pe scurt va expun situatia cum a decurs: Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)