avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitantele semnate de mana fara martori au valoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitantele semnate de mana fara martori au valoare juridica?

Am fost obligata sa semnez o chitanta de mana cum ca sunt datoare o suma de bani (fara nici o justificare) unei alte persoane, care acum ma santajeaza ca ma da in judecata pe baza acelei chitante.Instanta poate accepta o astfel de chitanta pentru a ma obliga sa platesc aceea ,,datorie"??
Cel mai recent răspuns: Alexutzu90 , utilizator 09:48, 10 Aprilie 2014
Ce inseamna ca are sanse sa castige? Imi poate lua casa sau terenul?
Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta?
in aceasta situatie sunt si eu. Pe am fost obligat sa dau in scris pe un postit ca ma oblig sa achit suma de bani respectiva si sa semnez. (nu am trecut datele personale adica CNP serie CI etc), doar numele si atat. E valabila aceasta chitanta ? Tinand cont ca nu sunt martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun si aprobat cazandetuica cazandetuica In ce articol se prezinta modul in care se intocmeste o chitanta de mana si unde este stipulata sintaxa Bun si aprobat. Va multumesc (vezi toată discuția)
Bani imprumutati cu chitanta de mana Am imprumutat cu chitanta de mana o suma de bani unei prietene si acum nu pot sa-i recupere. Chitanta este din anul 1999 si s-a intocmit in prezenta unui ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani. inselaciune! gabriela1978 gabriela1978 Buna ziua! Am facut o plangere penala anul acesta in aug.acuzand o persoana de infractiune de inselaciune.Am imprumutat cu o suma de bani in 2011,cu ... (vezi toată discuția)