Emil Lasconi 
	    	Consilier juridic

Emil Lasconi 
	    	Consilier juridic	    

Emil Lasconi, Consilier juridic
 Emil Lasconi, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 flaviusnet	                   

rezumand o revendicare facuta pe baza legii 10, actiune inceputa in urma refuzului primariei de a raspunde favorab il la pretentiile tatalui meu:
imobil ... (vezi toată discuția)
	                    flaviusnet	                   

rezumand o revendicare facuta pe baza legii 10, actiune inceputa in urma refuzului primariei de a raspunde favorab il la pretentiile tatalui meu:
imobil ... (vezi toată discuția)

imlaurentiu	                   

Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)
	                    imlaurentiu	                   

Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)

bukinst	                   

In baza Legii 10/2001 s-a facut un dosar de despagubire pentru cladiri demolate dupa 1990.
Este corest ?
Daca Autoritatea refuya despagubirea cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    bukinst	                   

In baza Legii 10/2001 s-a facut un dosar de despagubire pentru cladiri demolate dupa 1990.
Este corest ?
Daca Autoritatea refuya despagubirea cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)