avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post?!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post?!?

Am lucrat la SC "X" SRL, momentan sunt in concediu crestere copil. Societatea de electrocasnice respectiva are un lant de magazine in toata tara, de fapt 2 tipuri de magazine: 1.cu varietate mica de produse si 2. cu o mare varietate de produse. In orasul meu exista ambele magazine, doar ca eu am lucrat la unul mai mic, la care postul de pe care eu am plecat in CCC s-a desfiintat. In acest caz mai este obligata SC sa ma primeasca inapoi, eventual la celalalt magazin, si sa nu ma dea in somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 16 Mai 2010
Va multumesc! Sunt lamurita doar partial. Repet faptul ca postul respectiv exista, doar ca la celalalt tip de magazin din oras (acelasi S.C., aprovizionare mai variata). De fapt acesta era marele meu semn de intrebare: ma trimit automat in somaj la revenire, chiar si in acest caz?
Da, poate angajatorul sa dispuna concedierea dvs la revenirea din CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane carmin carmin buna ziua, sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate adalfodanio adalfodanio As dori sa stiu si eu un raspuns concret de la cineva ce cunoaste o lege sau o.u.g legata de intoarcerea la munca dupa o absenta de 2 ani de concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Loc de munca aqua80 aqua80 Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)