avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune Fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune Fizica

As dori sa stiu si eu in cazul in care am fost dat afara cu forta dintr-o casa de catre o persoana fara autoritate directa in casa respectiva,batut cu bestialitate in scara blocului(am chemat politia si salvarea,am fost transportat cu salvarea la spital,mi-am scos certificat medico legal pe care sunt trecute 5-6 zile de recuperare) cam cum ar trebui sa formulez o plangere la politie?Cum ar trebui sa sune (mai putin detaliile pe care le voi completa eu)? Ma poate ajuta cineva?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 15 Mai 2010
termenul pentru depunerea plangerii prealabile este de 2 luni.
Termenul de 2 luni pentru depunerea plangerii ,este prevazut de disp art 284 Cod procedura penala
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandal nyikon_17 nyikon_17 saptamana trecuta am iesit cu 2 prieteni la o bere, ne-am lungit, unu din ei m-a jignit si l-am lovit. Dur e ca nu imi aduc aminte cat de mult lam lovit dar el ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila NELUL NELUL Care este perioda de timp in care pot depune plangere penala de la intamplare? (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza o plangere? myri myri vreau sa depun o plangere impotriva fostului sot,nu mai suntem impreuna de un an,nu am divortat inca in luna octombrie am primaa infatisare si ma deranjeaza cu ... (vezi toată discuția)