avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere

Buna ,in urma cu 4 luni am fost angajata din somaj la o firma cu durata nedeterminata,la inceputul lunii mai exact pe data de 09 apr.am intrat in concediu medical pana la data de 14 mai inclusiv.Am primit prin posta o decizie prin care mi se aducea la cunostinta ca la data de 06.mai am fost concediat,intreb eu acum cum e posibil fiind in concediu medical sa se ia o astfel de decizie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 15 Mai 2010
am citit adineauri art 263 lit a si acolo scrie ca nu poate fi desfacut CIM pe o perioada mai mare de 10 zile,este adevarat? sau nu am inteles eu
Art.263 lit.a in Codul Muncii nu exista ...? ... iar termenul respectiv este prevazut pentru suspendarea contractului individual de muncă pentru o perioadă ce nu poate depăşi 10 zile lucrătoare ca sanctiune disciplinara.
264 lit a,imi cer scuze
inainte sa vin in concediu medical am semnat un convocator prin care mi sa cerut sa dau cateva explicatii cu privire la activitatea mea ,am scris explicatiile de rigoare si am semnat acel act,credeti ca aceasta poate fi numita cercetare ?
pe tot parcursul lunii aprilie am prezentat la timp concediile medicalle,eu pana in data de 20 a lunii trebuie sa predau adeverinta cum ca sunt angajata la aceasta unitate,mi sa refuzat eliberarea acestui act fara sa mi se spuna motivul

Alte discuții în legătură

Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva gigelas gigelas Buna ziua, Un angajator a concediat disciplinar un salariat pe motiv ca ar fi avut un comportament neadecvat la locul de munca si ca ar fi avut mai multe ... (vezi toată discuția)
Termenul de emitere a deciziei de concediere disciplinara toushou toushou [b]Articolul 268, aliniatul 1, [/b] din Codul Muncii spune: - Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă ... (vezi toată discuția)