A semnat mama mea si mi-a spus dupa aceea. Dar, dpdv legal eu pot sa sustin ca nu am avut cunostinta despre acest proces, nu?
Pot ei sa castige (eu neprezentandu-ma, deoarece nu mai stau demult la adresa la care m-au citat, asadar nu am cunostinta despre aceasta), si peste ani si ani sa ma gaseasca sa-mi spuna ca din 200 de lei datorie, s-au facut 2000 spre expemplu?
Exista posibilitatea ca hotararea instantei sa fie defavorabila dvs,
Reclamantul cu scopul recuperarii sumei ,are posibilitatea investirii hotarariri cu formula executorie,executorul poate desfasura procedura executarii silite .
Indiferent de domiciliul dvs ,daca detineti bunuri in evidenta ,conturi bancare,puteti fi executat silit .
In extremis ,se poate dispune ,inclusiv poprire pe drepturile salariale
Am inteles si va multumesc pentru raspuns. Am sa le dau banii ca sa nu ma complic mai mult. Raman totusi putin nedumerit si nu mi se pare corect ca daca eu imi schimb domiciliul si cineva ma da in judecata dupa aceea si sunt citat pe vechea adresa, oricine sa semneze primirea citatiei si eu sa nu fiu informat. Si sa ma trezesc dupa aceea ca-mi trag bani din salariu si eu nici macar sa nu stiu de ce....E normal asa ceva?
Cu tot respectul dar, ati precizat concret ca mama dvs a semnat pentru confirmarea primiri citatatei aspect contradictoriu cu sunt citat pe vechea adresa ,oricine sa semneze primirea citatiei si eu sa nu fiu informat
In eventualitatea demararii procedurii de executare silita ,legal ,vi se comunica prin somatie obligatia de plata,daca detineti probe temeinice puteti contesta executarea
Ramane la latitudinea dvs modalitatea de plata
De data asta mama mea a semnat, dar am patit alta data cand a semnat un vecin care a anuntat-o pe mama mea, care m-a anuntat pe mine. La o adica mama mea poate sa nu-mi spuna, poate vecinul sa nu-mi spuna, etc. Dpdv legal eu NU am semnat deci pot sa sustin pana in panzele albe ca nu am stiut. Nu exista nici o dovada ca eu am luat la cunostinta despre acest proces, am dreptate?