avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Va rog sa ma ajutati cu o problema.Am trimis revisalul online si mi-am dat seama ca la un angajat in loc de "Manolache" am scris "Manolahe".Cum fac sa modific sa apara corect in revisal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariusbordei , utilizator 14:07, 17 Mai 2010
Buna ziua!

Corectati in aplicatia dvs, salvati modificarea si o incarcati exacta asa cum ati face la aduagarea unui nou salariat sau la modificarea unui contract individual de munca. Daca nu va descurcati, va rog sa reveniti.
-intrati in Revisal la detalii salariat, scrieti numele angajatului corect si dati click pe corectie informatii
-dupa aceea retrimiteti online.
Spor si bafta.
Multumesc mult.Si inca o ultima lamurire.Eu in revisal inregistrez contractele cu o zi inainte de data inceperii activitatii, le dau un numar de inregistrare intern si le trimit online.Apoi dupa ce merg la ITM si primesc numarul de acolo intru in revisal, dau la modificare si aleg optiunea "numar/data contract".Aici trec data ITM si numarul ITM.Procedez bine?
mariusbordei a scris:

Multumesc mult.Si inca o ultima lamurire.Eu in revisal inregistrez contractele cu o zi inainte de data inceperii activitatii, le dau un numar de inregistrare intern si le trimit online.Apoi dupa ce merg la ITM si primesc numarul de acolo intru in revisal, dau la modificare si aleg optiunea "numar/data contract".Aici trec data ITM si numarul ITM.Procedez bine?

-procedati corect, dupa ce treceti nr.si data ITM sa trimiteti online.
-cand scrieti prima data cim lasati liber la compartimentul nr si data ITM, pentru ca este destul nr de contract, ulterior reveniti si completati cu nr si data ITM
Mute succese in continuare.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
lorelayold76, utilizator
Multumesc.Succes si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inchidere contract activ in baza online apetra apetra Azi am intrat pentru prima data in baza online, pana acum REVISAL pe discheta / cd la ITM, si am constatat ca am 3 angajati carora nu le inchisesem contractele ... (vezi toată discuția)
Revisal ajutor.. jax jax Cu noua modificare..am si eu cateva intrebari ... Nu pot trece peste campul nr.contract....imi cere nr...la adaugare contract si acum cu noua schimbare intai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)