avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare societate

Acum sa abordez alt subiect...
1.intrebarea 1.
Sotul meu are un S.A. si vrem sa beneficiem de o masina-restaurant care este inregistrata pe o alta firma cu activitatea inchisa pe o perioada determinata.Care credeti ca este cea mai avantajoasa metoda si daca este posibila:se poate face contract decomodat, de inchiriere, sa redeschidem activitatea firmei respective sau sa icorporam firma respectiva in firma noastra??
2. ce autorizatii trebuie obtinute pt a putea scoate masina intr-o anumita locatie??(mentionez ca masina respectiva este dotata ca un minirestaurant si de asemenea se preteaza si la fast-food.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 18:00, 20 Mai 2010
1. nu preluati firma respectiva decat dupa ce vedeti un certificat constatator de la RECOM, o verificare in Centrala Incidentelor de Plata, in Centrala Riscurilor bancare , pe Ministerul Finantelor, sa nu cumva sa aveti surpriza ca firma pe care o veti prelua are datorii catre stat sau banci, sau figureaza cu bilete la ordin /cecuri in CIP.
Puteti face si un contract de comodat incheiat la notar.
2.autorizatie de functionare de la primaria de sector unde veti plasa autoturismul; autorizatie de la Directia sanitar veterinara pentru a putea comercializa produse de fast food, contracte cu o firma de salubrizare care sa ridice gunoiul, aviz de la Mediu. Activitatile de alimentatie publica sunt estrem de greu de desfasurat deoarece se cer foarte multe avize; in plus controalele sunt foarte riguroase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
La naiba, in puii mei Genesa Genesa De cine trebuie sa ma milogesc sa i-mi raspunda si mie cineva? Gata acum nu va aratati pe destepti ..stati in puii mei si doar cititi. (vezi toată discuția)