avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa -casa de marcat taxi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa -casa de marcat taxi

buna ziua
am achizitionat casa de marcat taxi in data de 29.08.2008 pf popescu ion cu cnp 154041234........, de la distribuitor autorizat pe case de marcat taxi din galati ,
avizul este valabil 2 ani (din 29.03.2007-pana pe 29.03.2009)
* am primit factura fiscala + actele pentru fiscalizare .
*din data de 29.08.2008 , am fost pe lista de asteptare , iar in 2010 luna mai,am fost sunat de la primarie pt. ridicare autorizatie taxi , si depunerea actelor pt. fiscalizare .
am mers la finante sa fiscalizez casa si mi-au spus ca acest aparat a fost cumparat pe o simpla persoana fizica si ca nu poate fi folosita pentru ca firma autorizata nu mai are aviz valabil .
va rog sa ma ajutati ca sa pot fiscaliza casa de marcat taxi .
Cel mai recent răspuns: alexadutu , utilizator 10:36, 21 Mai 2010
Singura solutie este sa cautati firma care este acum autorizata sa distribuie case de marcat pentru taxi si sa vedeti daca nu va cumpara ei casa care o aveti . Dupa care reluati procedura de achizitie de la inceput .

Oricum daca nu vor sa o achizitioneze de la dvs. ca sa va desfasurati activitatea trebuie sa achizitionati o casa de marcat de la distribuitorul autorizat .
firma care este autoriata sa distribuie case de marcat spune ca nu este corect ca facturez eu casa de marcat pfa .dutu ....,catre sc .........., pentru ca nu am aviz de distribuire .
si sa -mi factureze el mai departe .
nu stiu unde scrie in lege cat are termen de valabilitate o factura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate -va rog un rasp. alexadutu alexadutu buna ziua o casa de marcat taxi cumparata de la distribuitor cu factura+chitanta , iar pe factura este trecut cnp-ul , nu o mai pot folosi? de doi ani ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat taxi polo1988romania polo1988romania Buna ziua! In anul 2010 am fost radia de la registrul comertului pentru ca nu am facut trecerea de la PF la PFA, iar in ianuarie 2013 am facut reinregistrare ... (vezi toată discuția)
Ref. inregistrare casa fiscala pentru magazin lauranicolaie lauranicolaie Buna ziua, As dori sa stiu care este procedeul de inregsitrare al unei case de marcat electronice (format mare, din mai multe componenete, ca un PC : ... (vezi toată discuția)