avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu RDS

Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am nenumarate sesizari facute fara raspuns , aparatura este in custodie. Vreau sa reziliez contractul si de net si de tv. In ce conditii s-ar putea face , imi trebuie un motiv? Sint in perioada de gratuitate si mi-au oprit furnizarea tv-ului pe motiv de neplata a unei facturi ce nu am primit-o , reprezentind taxa de custodie, ceea ce m-a cam scos din sarite.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:51, 18 Mai 2010
Cauzele de reziliere a contractului sunt specificate in contractul pe care l-ati semnat. Cititi-l cu atentie (macar acum) si veti vedea in ce conditii veti putea rezilia acest contract. Este posibil sa fie stipulate anumite clauze contractuale care va vor obliga la plata unor daune.
Succes.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Mihaela Hornea, Avocat
trebuie citit contractul , sa vedeti modul de reziliere .daca nu ve descurcati singur, trebuie sa va duceti la un avocat cu contractul
Avand in vedere ca prevederile contractuale asumate de dvs prin semnatura vizeaza perioada initiala de minim 12 luni ,contractul nu poate fi reziliat, decat in situatia achitarii integrale a c/v pentru perioada consemnata si asumata de dvs
Eventual pentru functionare sub parametrii tehnici asumati contractual ,puteti sesiza oficial OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)