avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

In data de 05.aprilie.2008 am obtinut permisul de conducere..Iar in data de 09.septembrie.2008 ora 21:30 am avut un accident de circulatie pe drum national cu o caruta nesemnalizata corespunzator fara elemente reflectorizante care circula pe aceasi directie cu mine iar din sens opus venea alt autovehicul acre ma orbit cu farurile..am observat tarziu caruta am franat brusc dar am intrat in coliziune cu aceasta..in urma accidentului carutasul a avut un certificat medicolegal de 25-30 de zile de ingrijiri medicale.In urma expertizei tehnice auto mi.a iesit o viteza de 81km rezultand o culpa comuna.Dumnealui nu a dorit sa ne impacam ne.am prezentat in fata instantei unde am fost condamnat la amenda penala de 900ron.plus cheltuieli..Intrebarea mea este daca permisul se anuleaza sau se suspenda??
Cel mai recent răspuns: maryus_edy , utilizator 15:36, 13 Iulie 2010
Ce documente imi trebuie pt a ma prezenta la examinare?
Hotararea legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila si C.I.
dar este posibil daca am primit amenda penala sa nu se anuleze permisu.doar sa se suspende 90 de zile?am intrebat un politist de la udriste si mia spus ca nu se anuleaza deaceea va intreb??
Cred ca vi s-a explicat,vi s-au citat textele de lege,dar daca respectivul politist poate face altfel,inseamna ca poate schimba chiar legea.
Dvs.hotarati...
au spus mai multi politisti si cei de la udriste si cei din pipera de la eliberari permise a spus k pentru amenda penala neavand o culpa mare se suspenda 3 luni nu se anuleaza fiind vorba de o vatamare mica

Alte discuții în legătură

Amenda penala tyby33 tyby33 Buna ziua,spuneti-mi va rog daca la primirea unei amende penale se anuleaza permisul de conducere?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Poate fi anulat permisul la primul dosar penal? ibocan ibocan la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie alexionut alexionut Sal! V-as ruga mult sa-mi explicati si mie ce inseamna o amenda penala...In cazul unei astfel de sentinte permisul de conducere s-ar mai anula? multumesc (vezi toată discuția)