Buna ziua,
Am si nevoie urgent de raspunsuri ! Lucrez la o firma unde sunt pe post fix,nu lucrez pe banda k sa fie nevoie sa stau neaparat la postul meu .... am lipsit de la masa mea de lucru doar 5-10 minute ( timp in care si lucram dar la masa colegei de langa mine)
A doua zi mi s-a facut referat pe motiv de indisciplinare ,ca as fi deranjat ..nu stiu ce... Am semnat ca am luat la cunostinta pt k ma ameninta cu oprirea salariului(ceea ce cred k oricum o sa se intample pt k scria si ceva cu salariul...de nervi si socul pe care l-am avut nici nu am retinut tot ce scria in referat)
Acum vrea sa stiu si eu urmatoarele:
~ Daca o sa-mi mai faca inca 2 referate (pt ca asta urmaresc ,sa ne concedieze) o sa-mi scrie la desfacerea CIM indisciplinare???
~ Mai pot lua somaj in cazul in care imi desface CIM cu 3 referate?
~ Daca imi dau demisia mai se mentioneaza referatul pe care mi l-au facut ?
pai...nu vad ce altceva as putea face.....sa astept sa mi se faca 3 referate si sa nu iau nici macar somaj?:(( Cand am ramas peste program si am lucrat sambetele am fost o angajata una...acum am vorbit si eu putin cu o colega si gata ...referat.. :(
Asta e tara in care traim, esti folosit la maxim ...dupa care ..:(
Mi-as dori sa pot face asta, dar firma la care lucrez este genul de firma...sau mai bine zis directorul e genul "barbar"
Saptamana trecuta a facut referat unei colege din cauza k nu a bagat marfa pe care a lucrat-o ,la cutii..cutii pe care nici macar nu le aveam....abia dadu.se comanda de ele (marfa respectiva o lucrase inainte sa intre in concediul medical,, deci nu cred ca era obligatia ei savina din medical sa bage marfa in cutii :O)
Lunea aceasta a sunat pe domnul director si ia spus ca nu mai are cu cine sa lase fetita acasa,daca vrea (poate) sa ii incheie si ei CIM cu un art care sa ii dea dreptul la somaj.....rasp lui a fost categoric NU!
deci.......cum pot sa mai sper eu sa fac aceasi intrebare...sau mai bine zis rugaminte daca in cazul colegei mle rasp a fost nu..?
Apropo... colega mea a demisionat,ceea ce mi-a dat si mie de gandit...