avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli spital
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli spital


partea vatamata care a sustinut sus si tare ca i am spart piramida nazala a scos certificat medical de 24 zile ingrijiri.

am cerut expertiza si s a demonstrat ca are deviatie de sept VECHE desi el a facut operatie in urma bataii, cei de la IML au spus ca nu era necesara ,din aceasta cauza avand nevoie de fapt doar de 14 zile ingrijiri medicale

a fost internat o noapte la urgente in spital

i sau facut toate analizele la sange, plamani a refuzat internare pentru examen ORL

INTREBARE de ce sunt eu obligat sa platesc spitalului suma de 1000 ron pentru cheltuielile lui medicale daca sa demonstrat din expertiza ca eu nu i am spart nasul???????
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 13:43, 25 Mai 2010
Intotdeauna obligativitatea platii revine partii care a produs dauna.
Veti fi obligat sa platiti respectiva suma,reprezentand cheltuieli de spitalizare, daca se va constata culpa dvs
expertiza impreuna cu celelalte probe, vor concura in aflarea adevarului si daca veti fi gasit vinovat veti avea de plata suma respectiva, acum depinde si de avocatul dvs.
Expertiza a demonstrat ca totusi a avut nevoie de 14 zile ingrijiri medicale.
Trebuie insa sa faceti diferenta intre cheltuielile de urgenta, din acea noapte si cheltuielile pre si post-operatorii pentru care nu sunteti obligat a le plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la lovire si lovire cu t. f. c. rockymann rockymann Un respectiv m-a agresat verbal, jignit verbal, amenintat in mai multe randuri iar in cele din urma a instigat pe un individ sa ma loveasca - in contu ... (vezi toată discuția)
Incarcare numar zile ingrijiri medicale , victima invocand diverse motive pynu pynu Buna ziua , Este posibil ca victima sa poata obtine de la IML mai multe zile de ingrijiri medicale daca ea a fost externata cu un diagnostic minor (contuzie) ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pretenti adimarius adimarius Am un baiat de 13 ani, asta vara inainte de a implini 13 ani sa jucat cu alti baieti de varsta apropriata in parc. Unu dintre copii cu care se juca la scuipat ... (vezi toată discuția)