avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contractului de munca

Am fost anuntat ca mi se desface contractul de munca, pe baza unei abateri disciplinare - intarzierea cu o ora de la locul de munca, intro duminica, desi nu sunt pontat respectiv platit sambata si duminica. Am refuzat sa imi dau demisia si mi s-a spus ca imi vor desface contractul de munca.
Intrebarea mea este ce pot sa fac, care sunt urmarile desfacerii "disciplinare" sau "de incompetenta", (cum au denumit-o ei), a contractului de munca, ce castig si ce pierd daca merg mai departe in instanta.
Cel mai recent răspuns: mihaelan , utilizator 15:34, 23 Aprilie 2007
pai sugestii...lasa-i incolo' dar nu inainte de a-i mai fierbe un pic :D, ca stiu si ei ca paine si cutitul sunt la tine - stai linistit. iar pareri: vai si amar de asa angajatori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu, concedierea Elena Iuliana Elena Iuliana Buna ziua. Am si eu o intrebare Ieri am fost chemata in biroul sefului meu si mi s-a spus ca in ultima vreme nu am avut rezultate atat de bune si ca au ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in urma unui proces eukyra eukyra Buna seara, in urma unui proces,in care mi s-a dat castig de cauza,firma trebuie sa ma reangajeze pe postul detinut anterior,fiind obligata sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului asakura asakura Buna ziua. As vrea si eu un sfat , pentru o problema putin mai ciudata. Toata viata am considerat ca daca la locul de munca iti faci treaba asa cum trebuie, ... (vezi toată discuția)