avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligata sa demisionez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligata sa demisionez

sunt casier la un hypermarchet din bucuresti ,am lucrat pana in anul 2007 decembrie 31 iar din 1 ian 2008 am intrat in prenatal ;am stat 2 ani in concediu de crestere copil iar in luna martie pe 04 2010 mi-am inceput activitatatea .IN ziua de 19 mai la sfirsitul programului am fost oprita de un agent de paza pt a mi se face un control ; in urma acestui control mi s-a gasit in buzunar printre alte hartii si 2 bancnote de 50 de lei .Bani pe care i-am uitat in timpul pauzei .Este adevarat ca in regulament scrie ca nu avem voie cu bunuri in timpul programului dar chiar am uitat de ei in buzunar. La sfirsitul zilei la raportul de casa mi s-a spus ca am iesit pe minus 46 lei . in urma acestui incident au chemat politia un domn venit civil care nu s-a legitimat si care mi-a pus cateva intrebari dupa care a plecat nu mi-a luat nici o declaratie ba iesea afara din incapere mereu cu cel de la paza si sefa mea probabil sa nu asist eu la acea discutie pana la urma a plecat acel domn .am fost obligata sa-mi dau demisia dar nu mi-am dat-o pt ca stiam ca sunt nevinovata ei spun ca s-a vazut pe camera cand am luat ceva din borseta noastrra decasier dar in acel timp eu predasem tot nu mai aveam nimic in borseta dor niste pungute micute in care tinem noi chitantele de remitere din timpul zilei Pe 20 mai a fost ziua mea libera iar astazi intru la servici la 16 30 si nu stiu ce sa fac
va rog ajutati-ma cu un sfat :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 25 Mai 2010
Recititi deasupra fiindca mi-am editat postarea.

Eu nu stiu ce trebuie facut exact, asa ca le-am facut pe toate :)), si, de fapt cam asta ar trebui. Cora n-o sa se lase impresionata in sensul sa va faca dreptate, estimez eu. Daca ati ajuns la concluzia ca-si bat joc de dvs si nu va da nici un deget nu aveti de ce sa fiti discreta "in favoarea angajatorului". Pe mine vroiau sa ma aduca sa semnez nu stiu ce prostie, ca mai apoi cica sa-mi dea niste salarii compensatorii (daca-mi dau demisia), pe care cu siguranta nu le vedeam in veci, inafara de faptul ca eram obligat daca-mi dadeam demisia sa restitui la stat subventia care au primit-o ei pentru mine. Mai apoi cica-mi desfac contractul de munca "ok", si mi-am zis ca nu exista articol "ok" fiindca i-am si intrebat :)), demonstrabil ca am avut dreptate sta faptul ca au recurs la concedierea disciplinara cand cica ei puteau sa mi-l desfaca "ok". Mi-am scris petitia catre adresa: itmbucuresti@itmbucuresti.ro si petitii@inspectiamuncii.ro (inspectia muncii e singura de care imi amintesc ca mi-a trimis prin posta confirmare). Apoi am legat tot ce am adunat si am inregistrat direct la ITM, sa am la mana numarul de inregistrare.
Cei de la ITM v-ar zice ca ei inspecteaza doar personalul angajat, si nu veti avea cu cine sa stati de vorba de altfel. La Inspectia Muncii puteti solicita in persoana sa stati de vorba cu juristul unitatii pentru ca ei ofera acest serviciu (mai bine decat sa cereti prin cerere scrisa fiindca n-am primit nimic cu asta). In final puteti incerca toatea acestea in timpul in care Cora trebuia sa efectueze niste proceduri, cum ar fi sa va instiinteze ca nu sunteti primita la servici (dar sa probati si ca nu va lasa). Trebuie sa primiti acasa in termen de 30 de zile din ziua in care nu va lasa la servici convocare la comisia de cercetare disciplinara. Daca nu, va sfatuiesc in ziua 32-a (ca sa nu fie nici o discutie de termen) sa si depuneti atacul in instanta litigii de munca la camera 38 a Tribunalului Bucuresti. In teorie nu tin minte ca trebuie sa va comunice decizia tot in acest termen de 30 de zile (s-ar putea sa nu existe termen, de aceea initiati actiunea cat puteti de repede. In cazul comunicarii deciziei de concediere, Cora are talentul sa tegiverseze, ii cunosc juristii si politica lor. Daca mi s-ar intampla din nou cu Cora, as initia litigiul de munca chiar din prima zi de suspendare si prima incalcare a actului normativ, cu actualizari la dosar despre incalcarile ulterioare si contestarea deciziei de concediere in sine, ca sa castig timp la primul termen.

Ca sa va cunoasteti drepturile puteti consulta legea, cum am facut si eu:
[ link extern ] /
de la primul la ultimul articol, si sa va redactati drepturile incalcate, copiind din lege si cum au fost incalcate. Am fost ajutat pe acest forum cam in toate intrebarile (cel putin la dreptul muncii). Nu inteleg pe deplin situatia dvs, dar in cazul meu am sesizat marlanie 100% din partea Cora si nu m-am abtinut sa reclam nici un drept de care am fost privat.
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
w0lfshad3, utilizator
Ce trebuie sa faceti dvs este sa nu semnati nici o demisie!
Va duceti la sv in fiecare zi.
Faceti sesizare la ITM ca nu respecta contractul de munca si nu va primesc in postul dvs.
Lasati-i sa va dea ei afara. Nu cred ca va pot restructura postul deoarece au nevoie de casiera in locul dvs.
Daca lucrati la Cora Pantelimon, va urcati in 104 (din parcarea Cora) si va duce pana la ITM. (nu este cel din Radu Voda, dar cred ca puteti depune si aici sesizarea...)
sa ma corecteze cineva daca gresesc...aici se inregistreaza cim si se tin CM, nu stiu sigur daca se depun si sesizari, daca se primesc, ajungeti foarte usor de la Cora P cu 104.
Sesizarile pentru ITM Bucuresti se depun in str.Radu Voda nr.26-26 A (sediul este langa Manastirea Radu Voda - zona pasajul Marasesti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa revenire din concediu medical nastere smeagull smeagull Buna ziua, Situatia este: angajata a nascut, e efectuat cele 126 de zile de c. medical, a facut cerere pentru revenirea la lucru (nu a dorit cic), a venit ... (vezi toată discuția)
Sefii fac o serie de abuzuri vanycerchez vanycerchez Lucrez sofer de noapte la[i] [EDITAT][/i].Programul este o seara de la 17:00 pina a doua zi la ora 07:oo. si a doua liber aproximativ 210 ore pe luna.Nu ... (vezi toată discuția)
Angajator obliga angajat venit din concediu medical la demisie carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Sotul meu a avut o raceala foarte puternica luna aceasta si a avut nevoie de primul concediu medical din viata lui. Cand s-a intors la serviciu, i ... (vezi toată discuția)