avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire spor de fidelitate

Buna seara! As avea si eu o intrebare!
Daca o persoana a beneficiat de spor de fidelitate, ulterior a iesit la pensie iar in prezent i se solicita restituirea acelui spor de fidelitate cum se poate proceda in masura in care persoana in cauza nu dispune de venituri pentru a achita respectiva suma? I se poate pune proprire pe pensie daca se ajunge in instanta?
Cel mai recent răspuns: claudia_23 , utilizator 12:04, 22 Mai 2010
exista posibilitatea ca nulitatea constata sa produca efecte pentru viitor asa cum prevede si c. mun. ... trebuia invocat acest lucru in instanta totodata xista si posibilitatea prevazuta loa art. 60 c. pr. civ.
se poate face contestatie la executare ... s.a.m.d.
Nu cred ca mai este posibila o cerere de chemare in garantie ...
Ok, multumesc frumos. Inteleg, in concluzie ca un avocat ar putea sa gaseasca anumite solutii.
Sper totusi, sa nu se ajunga in instanta.
Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor fidelitate inclus in salariul de baza IORDANA IORDANA Anterior aplicarii Legii 330/2009, angajatii unei institutii publice locale, conform prevederilor CCM, au beneficiat de spor fidelitate \"care constituie baza ... (vezi toată discuția)
Salarizare consilier juridic asistent iulian-adrian iulian-adrian buna ziua. sunt nou pe forum. vroiam sa va intreb daca la terminarea perioadei de debutant ca si consilier juridic in cadrul unei primarii, pate sa mi se ia in ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul "achizitii" cristina 33 cristina 33 Este adevarat ca se mai poate acorda legal, in continuare, sporul de 75% pentru cei din compartimentul achizitii/investitii? (vezi toată discuția)