avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala pentru incendierea masini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala pentru incendierea masini

plangere penala pentru incendierea masini
ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pentru incendierea masini
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:41, 10 Octombrie 2010
Am facut memoriu si la Procuratura mi s-a dat un nr. de inregistrare si a spus ca acel memoriu facut de noi il v-a trimite la politia de pe raza orasului unde locuim si totodata acolo sunt 368 de cazuri nerezolvate in procent de 100% si ca nu voi rezolva nimic, mai zis sa ne vedem de treba.
Este posibil sa existe "complicitati"intre polistiti si presupusul autor al faptelor.
Sesizati si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna,din cadrul IGPR.
Banuiesc ca este vorba desore Craiova sau Constanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incendiere seat cordoba sport de 20000eur an fabricatie 2005 ileanaiolanda ileanaiolanda Mi-a fost incendiata masina sambata spre duminica noapte de un puscarias din oras care face parte din mafia interlopilor si politia imi spune sa o ridic din ... (vezi toată discuția)
Incendiere seat cordoba sport de 20000eur an fabricatie 2005 ileanaiolanda ileanaiolanda Mi-a fost incendiata masina sambata spre duminica noapte de un puscarias din oras care face parte din mafia interlopilor si politia imi spune sa o ridic din ... (vezi toată discuția)
Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)