vreau sa aduc o remorca din germania pe care am cumparat-o de noua ....Am la ea bonul fiscal cartea de identitate si cand o sa iau numerele presupun ca o sa mi se dea si carte verde si asigurare ,Pot trece vama cu ea sau umi trebuie si alte acte ,,,??????si urmatoarea intrebare este daca se mai plateste ceva sau se mai ia alte documente de la vama?++va multumesc si astept un raspuns daca se poate cat mai repede ca urmeaza sa plec in 2 sapt
Pentru a veni cu ea in tara trebuie sa aveti actele pe remorca:contract de vanzare cumparare sau factura daca ati cumparat remorca pe firma,actele de indentitate a remorcii si nr. de tzoll (provizorii) care se pot face pe 5 zile minim si maxim pe 6 luni.cele pe 5 zile se scot de la gherete care se gasesc pe strada iarcele de 1 luna pana la 6 luni se scot de la serviciu inmatriculari dar pentru asta remorca trebuie sa aiba TUV-ul (verificarea )valabila.Pentru toate numerele de tzoll se da asigurare.La vama nu se plateste nimic,eventual o mica atentie la vamesi daca apar ceva probleme,
ok mersi mult dar eu am cumparat-o de noua iar in carte unde se pune stampila pt inspectie e stampila de la bauhaus data si scrie UBERGABE INSPEKTION adica livrare inspectie 23.3.2010 atunci intreb mai este necesara inspectia?sau o fac acasa mersiiiiiiiiiiiiiii