avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vreau sa aduc o remorca din germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vreau sa aduc o remorca din germania

vreau sa aduc o remorca din germania pe care am cumparat-o de noua ....Am la ea bonul fiscal cartea de identitate si cand o sa iau numerele presupun ca o sa mi se dea si carte verde si asigurare ,Pot trece vama cu ea sau umi trebuie si alte acte ,,,??????si urmatoarea intrebare este daca se mai plateste ceva sau se mai ia alte documente de la vama?++va multumesc si astept un raspuns daca se poate cat mai repede ca urmeaza sa plec in 2 sapt
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 10:16, 24 Mai 2010
Pentru a veni cu ea in tara trebuie sa aveti actele pe remorca:contract de vanzare cumparare sau factura daca ati cumparat remorca pe firma,actele de indentitate a remorcii si nr. de tzoll (provizorii) care se pot face pe 5 zile minim si maxim pe 6 luni.cele pe 5 zile se scot de la gherete care se gasesc pe strada iarcele de 1 luna pana la 6 luni se scot de la serviciu inmatriculari dar pentru asta remorca trebuie sa aiba TUV-ul (verificarea )valabila.Pentru toate numerele de tzoll se da asigurare.La vama nu se plateste nimic,eventual o mica atentie la vamesi daca apar ceva probleme,
ok mersi mult dar eu am cumparat-o de noua iar in carte unde se pune stampila pt inspectie e stampila de la bauhaus data si scrie UBERGABE INSPEKTION adica livrare inspectie 23.3.2010 atunci intreb mai este necesara inspectia?sau o fac acasa mersiiiiiiiiiiiiiii
inspectia nu este necesara doar ca daca nu o are puteti scoate numai numere pe 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare remorca Norbert01 Norbert01 Salut, sunt nou pe forum, adica am fost nevoit sa intreb pe internet cate ceva si nu mi`am gasit raspunsul,sper sa poata cineva sa ma ajute. Pe scurt, anul ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara, cu autoturismul inscris pe vechiul proprietar cvs cvs Buna ziua, Se poate iesi din tara, in UE, cu autoturismul cumparat recent (second hand inscris in tara), fara sa fie trecuta pe numele meu in talon si fara ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea marius 234 marius 234 Buna ziua ! am o problema tare complicata cu inmatricularea unei motociclete.Anul trecut am cumparat o motocicleta second hand de la o societate comerciala de ... (vezi toată discuția)