buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea din titlu , in urmatoarele conditii: casatorita de noua ani, am depus actiunea de divort pe 30 martie, prima infatisare pe data de 10 iunie.avem doi copii, locuinta anl, am cerut casa si copiii.sotul lucreaza in afara tarii, cu contract pe perioada determinata.a fost plecat dar nu contribuie la cresterea copiilor decat intr-o foarte mica masura, nu plateste nici celelalte datorii ale casei, salariul lui este doar al lui, ( 95 %), al meu, ( indemnizatia pentru copil pana in 2 ani ) este comun, eu facand toate cumparaturile si el doar folosindu-se de caa ca de un hotel.soacra ma ameninta ca -mi ia un copil, ca nu va iesi ca mine, va rog sa-mi spuneti dupa prima infatisare cat timp mai dureaza pana se termina procesul si ce sanse am sa obtin casa si copiii?sotul nu este angajat cu contract in tara,eu am adus adeverinta de la serviciu.cauza divortului este adulterul, dar pot schimba si la culpa comuna daca s-ar termina mai repede, cu conditia sa obtin casa si incredintarea copiilor.astept raspunsurile dumneavoastra.multumesc anticipat!
mai am o scurta intrebare : am gasit in casa un biletel de-al sotului pe care era mentionata suma de 39 lei, taxa judiciara.eu stiu ca el nu are avocat.va rog, daca puteti sa-mi spuneti pentru ce ar putea fi platita aceasta taxa.ce ar putea cere? partajul ?multumesc!
Buna ziua,
Avem prima infatisare la sfarsitul lui septembrie, nu avem copii suntem casatoriti de 11 ani, divortul e de comun acord. La aceasta prima infatisare , in conditiile in care amandoi suntem de acord, vom mai avea si termen de impacare, urmand si alta infatisare la tribunal, sau se termina divortul de la prima infatisare?
Va multumesc
O zi buna
Divort
CRISTINA_CRIS
Buna dimineata,sotul meu a introdus actiune de divort,avem 2 copii minori,iar in citatia primita acasa motivul e din vina ambelor parti,copiii ramin in ... (vezi toată discuția)
Divortz cu minor
petros
buna ziua!
fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani.
sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau ... (vezi toată discuția)