avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal predare-primire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal predare-primire

Buna ziua,
Acum 2 ani am contractat un apartament intr-un bloc ce urma sa se construiasca. Blocul e gata, apartamentul e gata, nu e facuta racordarea la reteaua electrica. Se pare ca se va face, dar se mai intarzie. Ma aflu in faza de incheia contractul (ma chinui de vreo 2 luni), iar notarul imi explica, ca, pe langa alte acte pe care trebuie sa le prezinte firma constructoare, trebuie sa existe si un proces verbal de predare primire a constructiei, pv. ce se incheie intre constructor si primarie.
Firma constructoare imi spune ca acest proces verbal nu se poate face decat dupa racordarea si la reteau electrica.
Intrebari:
1) pot incheia contractul adaugand o nota referitoare la acest pv.?
2) autorizatiile de constructie aprobate de primarie exista. Ce se poate intampla? N-ar mai fi valabil contractul de v-c ?
3) Ce alta solutie sau varianta ar fi?

Cu multumiri, Anton Grigore

Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:14, 24 Mai 2010
Buna zua ! Ati asteptat 2 ani , de ce nu mai aveti rabdare putin ? Intr-adevar nu se poate face predarea- primirea (p-vb de receptie al lucrarii) pana nu se finalizeaza lucrarea (racord electric) . Notarul va invatat de bine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament la o firma de constructii in insolventa anton grigore anton grigore Buna ziua, As dori sa primesc raspuns de la un specialist in drept si/sau economie, fiscalitate la problema mea. Acum 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! va rog - contract energie electrica edydaniel edydaniel Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)
Contract construire mansarda - dar firma a intrat in insolventa- avans acordat Olivia Bozdog Olivia Bozdog S-a incheiat un antecontract de construire apartament la mansarda cu o firma (SRL). Contractul a fost autentificat de catre un notar. S-a dat avans pentru ... (vezi toată discuția)