avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debit CAS
Discuție deschisă în Executare silită

debit CAS

am si eu urmatoarea problema:firma sotiei mele (Intreprindere Individuala) are un debit la CAS pentru care e amenintata cu executarea silita.firma sotiei functioneaza intr-un spatiu aflat in proprietate comuna si care este ipotecat.ce se intampla in caz de neplata?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:23, 25 Mai 2010
Buna ziua !
Va urma in cele din urma procedura executarii silite , adica se va deschide un dosar de executare si in baza hotararii instantei se va proceda la formele de executare, forme ce ce se materializeaza in vanzarea bzâunurilor pentru recuperarea creantei si pana la popriri.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie orange DaniaSimb DaniaSimb Buna ziua. Am inteles ca singura modalitate de a scapa de cei de la Getback Recovery este sa ii informez, pe cale legală, ca datoria s-a prescris, ... (vezi toată discuția)
Poprirea conturilor bancare opresete efectuarea oricaror alte acte de executare silita? Lulica Lulica Am facut demersuri in instanta pentru perimarea unei executari silite. Ultimul act din dosarul de executare era o poprire a conturilor bancare din 18.04.2016. ... (vezi toată discuția)
Contract titlu executoriu ,mostenire ancaalina ancaalina Buna ziua, tatal meu a mostenit in urma decesului tatalui sau,25% dintr-un imobil,dupa perfectionarea actelor de succesiune,sora sa i-a dat suma de 30 000 ... (vezi toată discuția)