avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune

Buna ziua.Pentru 40-45 de zile de la iml stie cineva care este suma despagubita de rca?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:44, 25 Mai 2010
Despagubirile in astfel de situatii sunt in functie de multi factori si instantele hotarasc de obicei cuantumul despagubirilor. Fara instante nu primiti decat cheltuielile de spitalizare daca le-ati platit dv., altminteri se vor vira la spital. Alte despagubiri repet nu puteti primi decat prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri vatamare corporala rca Gabriel1337 Gabriel1337 Buna ziua! Vineri seara am lovit pe trecerea de pietoni o doamna in varsta, accidentand-o pe aceasta si fiind nevoie de spitalizare. Culpa accidentului este ... (vezi toată discuția)
Accident masina, consecinte succre succre Buna, am avut in luna august un accident de masina:am parcat in fata casei, am oprit masina jumatate pe spatiul verde si jumatate pe banda de circulatie a ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)