avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa fac?

doresc sa cumpar 1 ha teren de la o persoana care se afla in indiviziune cu fratele sau ,terenul la primit de la parinti mostenire si acum doreste sa il vanda .....titlul de proprietate este pe numele tatalui lor.....cum sa fac pt. ca ma intereseaza acest teren?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 14:23, 25 Mai 2010
cei doi frati sa dezbata succesiunea dupa tatal lor si apoi se poate semna contractul de vanzare cumparare.
Daca doar unul vrea sa vanda, este bine sa nu se mai afle in indiviziune. Cand fiecare are partea sa, dupa partajul succesoral, puteti sa incheiati contractul cu unul din ei si veti fi linistit apoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate danutzpytu danutzpytu Mama mea detine o suprafata de 5000mp fiind titulara unui titlu de proprietate in acest sens. Tatal meu a murit acum 1 an. Eu mai am un frate care dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare teren fara ca mostenirea sa fie dezbatuta? stategh stategh doresc sa cumpar de la o doamna o suprafata de pamant . dar nu are taxa de succesiune dezbatuta si nici nu doreste,a spus ca nu castiga nimic la afacerea ... (vezi toată discuția)
Succesiunea aaannn aaannn As dori sa stiu daca o succesiune facuta acum 20 de ani se mai poate redeschide si daca se poate face doar dupa o parte din mostenire,in cazul de fata este ... (vezi toată discuția)