Buna ziua,
Ginerele meu are mutatie definitiva la mine in casa de aproximativ 20 de ani. Nu a lucrat niciodata si nici in prezent aband acum varsta de 48 de ani. Eu am 72 de ani si suntr vaduva de 6 ani: sunt f bolnava, fiica mea este in Italia, nepotul meu este in clasa a 10 a. Ginerele este alcoolic, este beat toata ziua,iar eu am nevoie de liniste lafel si nepotul pentru a putea invata. Am hotarat impreuna cu fiica mea sa il scoatem afara din casa. Ea momentan nu poate sa ajunga in tara pentru a divorta si am vrea sa stim cum putem sa il scoatem din spatiu in aceste conditii.
Va mul;tumesc!
Daca dvs. sunteti proprietara locuintei, aveti tot dreptul sa hotarati pe cine tolerati in spatiu, sa nu. NU conteaza daca are mutatie acolo, Puteti sa deschideti o actiune de evacuare in instanta, aratand motivele ( nu lucreaza, face scandaluri) si trebuie sa aveti niste martori. Cred ca ar trebui sa sesizati si politia cand face scandal, va fi o dovada in plus.
Evacuare ginere
radu.v
Buna ziua!
Avem o mare problema in familie. Matusa mea a ramas vaduva acum 4 ani, ea detinand in proprietate apartamentul impreuna cu sotul decedat 1/2 ... (vezi toată discuția)