avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... scoterea din spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

scoterea din spatiu

Buna ziua,
Ginerele meu are mutatie definitiva la mine in casa de aproximativ 20 de ani. Nu a lucrat niciodata si nici in prezent aband acum varsta de 48 de ani. Eu am 72 de ani si suntr vaduva de 6 ani: sunt f bolnava, fiica mea este in Italia, nepotul meu este in clasa a 10 a. Ginerele este alcoolic, este beat toata ziua,iar eu am nevoie de liniste lafel si nepotul pentru a putea invata. Am hotarat impreuna cu fiica mea sa il scoatem afara din casa. Ea momentan nu poate sa ajunga in tara pentru a divorta si am vrea sa stim cum putem sa il scoatem din spatiu in aceste conditii.
Va mul;tumesc!
Daca dvs. sunteti proprietara locuintei, aveti tot dreptul sa hotarati pe cine tolerati in spatiu, sa nu. NU conteaza daca are mutatie acolo, Puteti sa deschideti o actiune de evacuare in instanta, aratand motivele ( nu lucreaza, face scandaluri) si trebuie sa aveti niste martori. Cred ca ar trebui sa sesizati si politia cand face scandal, va fi o dovada in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ginere din locuinta proprietate personala daniaday daniaday Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiica, ginerele si nepoata mea. De foarte multa vreme ginerele meu ma umileste cu fiecare ocazie, se ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa evacuez pe cineva din casa danYel19 danYel19 buna bunicul meu locuieste cu fica, ginerele , nepoata lui . probemele au inceput la scur timp dupa ce sa mutat ginerele la el . certuri batai ... cum poate ... (vezi toată discuția)
Evacuare ginere radu.v radu.v Buna ziua! Avem o mare problema in familie. Matusa mea a ramas vaduva acum 4 ani, ea detinand in proprietate apartamentul impreuna cu sotul decedat 1/2 ... (vezi toată discuția)