avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spalare covor in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spalare covor in bloc

Buna ziua.As vrea sa stiu daca exista vreo lege, hcgmb sau alte norme juridice care sa sanctioneze spalarea, scuturarea covoarelor in balconul comun al etajului.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:13, 25 Mai 2010
Legea nr 61(r2)/27 09.1991 ,pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala,a ordinii si linistii publice
A nu scutura, bate si spala covoarele in balcon este o dovada de respect fata sine si de vecini. Nu cred ca ne trebuiesc legi care sa ne dirijeze orice miscare.
Nu, nu exista norma pentru asemenea lucru si....fiind un balcon comun se poate folosi si la spalat, uscat sau scuturat.....daca se face cu bun-simt astfel incat sa nu se toarne detergent in capul celor din strada, sa nu se arunce apa cu detergent pe spatiul verde...sau sa nu se inunde tot cartierul cu praf.

Tine strict de bunul-simt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatia rezolvata dar acum ma reclama ,ce pot sa fac??? gabaghi gabaghi buna ziua ,va multumesc ca miati raspuns la inrebarea mea ,si va multumesc si acum pt.cine o sa poata sami dea un sfat.....deci noi stam la et 3,vecinul nea ... (vezi toată discuția)
Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire ... ElenaAmza ElenaAmza Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire la bloc, în speță este sau nu este permis să scuturi pături, covoare, cearceafuri pe ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)