Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

giuliola 
	    	Utilizator

giuliola 
	    	Utilizator	    

Mihaela Hornea 
	    	Avocat

Mihaela Hornea 
	    	Avocat	    

Mihai Vaduva 
	    	Avocat

Mihai Vaduva 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

remus82	                   

DE UN AN JUMATE DECAND A MURIT TATAL MEU, CEI DE LA [editat]  MA STRESEAZA SA ACHIT SUMA CE IA MAI RAMAS,ADICA. EL A LUAT DINTR-UN MAGAZIN OBIECTE ... (vezi toată discuția)
	                    remus82	                   

DE UN AN JUMATE DECAND A MURIT TATAL MEU, CEI DE LA [editat]  MA STRESEAZA SA ACHIT SUMA CE IA MAI RAMAS,ADICA. EL A LUAT DINTR-UN MAGAZIN OBIECTE ... (vezi toată discuția)

nicacarmen	                   

Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
	                    nicacarmen	                   

Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)

zaharia luminita	                   

Sotul meu a facut un credit bancar fara cunostinta mea,acum cca doi ani.A platit lunar pana anul trecut cand a decedat in urma unui infarct. Am aflat de ... (vezi toată discuția)
	                    zaharia luminita	                   

Sotul meu a facut un credit bancar fara cunostinta mea,acum cca doi ani.A platit lunar pana anul trecut cand a decedat in urma unui infarct. Am aflat de ... (vezi toată discuția)