avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris

In ce masura ma poate afecta un avertisment scris dat de angajator, pe care eu nu l-am semnat intrucat consider ca ma acuza de niste fapte aberante, gen:
- cer salariu conform muncii depuse;
- mi-am verificat posta in timpul programului si am navigat pe internet;
- mi-am printat de pe calculator pontajul si cica, fiind hartia firmei inseamna ca am furat-o.
Avertismentul este pus cu data de 6.04, iar eu am am plecat cu acordul partilor pe data de 11.04. Mentionez ca nu am semnat de la angajare (acum 1 an) nici regulam intern, nici fisa postului, nici decl de confidentialitate. Mi le bagau pe gat la semnat, acum dupa 1 an de la angajare, dat cu data angajarii si am refuzat sa le semnez, mai ales ca deja facusem decizia de incetare CIM.
Cel mai recent răspuns: tierry , utilizator 21:00, 21 Aprilie 2007
Ce inseamna cercetare disciplinara?? Faza a fost asa...avea progr instal de spy pe calc la noi si vedeau ce faceam. In mom. in care au inceput sa ne impuna anum cond., am inceput si eu sa comentez: ca nu mi conv salariul, ca nu am semnat nici un stat de plata de 1 an de cand lucr. acolo, ca nu e normal sa ma puna sa spal WC-ul etc. Cred ca s-au simtit amenintati si ce au zis, lasa ca o aranjam noi. Si asa au zis la sedinta ca eu am stat pe net in timpul serv, ca sunt nemultumita de salar, ca am instigat colegii la nu st ce aberatii. In aceeasi situatie a fost si un coleg, mai mult pe el l-au acuzat ca a furat nu stiu ce site, ma rog, asta e alta problema.
Si asta a fost. Avertism. si respectiv PV mi au fost aratate ulterior fara martori, eram doar eu cu ea. Bine ca acolo apareau normal numele angajatilor, din care 2 n-au nici macar CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli la locul de munca si avertismente tierry tierry Ma intereseaza vav de urmatoarea situatie, in cazul in care se va ajunge pana la proces, care va avea de castigat: Nereguli firma 1. incheierea ctr de ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva andynho andynho Buna ziua. Sunt angajat la firma X 2 luni ca si agent comercial la un magazin online intr-o munca de birou unde patronul firmei mai are si alte firme ( o ... (vezi toată discuția)
Masura legala sau abuz si hartuire morala? AlditaP AlditaP De 7 luni lucrez la o la o companie, toate bune si frumoase pana acum 3 saptamani cand au inceput sa se faca restructurari \\\"din lipsa de lucrari\\\". ... (vezi toată discuția)