avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces verbal de constituire comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces verbal de constituire comitet executiv

Bune seara!
Am constituit adunarea generala si peste jumatate din locatari au votat cu noul comitet executiv al asociatiei, dar in momentul cand ne-am prezentat la administrator (pe el nu dorim sa-l schimbam) acesta nu a vrut sa ne stampileze procesul verbal.
Ce este de facut in continuare?
Sau care este procedura corecta?

Multam!
Cel mai recent răspuns: RaDracones , utilizator 08:52, 26 Mai 2010
SimonaBardea a scris:

Daca sunt de profesie contabil, pot sa fiu casierul asociatiei si administratorul sa intocmeasca decat listele de intretinere si altele?

Multumesc!

Da.
Nu e nevoie de o calificare speciala sa fiti casier. Dar de ce sa nu fiti contabilul asociatiei, sau macar cenzor? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte asociatie Ionelus Ionelus Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii pe scurt, legat de ce pasi trebuie urmati pentru a putea schimba un presedinte de bloc. In ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza procesul verbal la adunarea generala? severinvlad severinvlad Am intalnit doua situatii diferite cu privire la semnarea procesului verbal al Adunarii Generale: intr-un caz procesul verbal era semnat de toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Sedinta comitet executiv, schimbare presedinte si casier vicar vicar Buna ziua incerc sa va spun pe scurt povestea,in speranta ca voi primi niste raspunsuri sucinte si pertinente: S-a facut sedinta adunarii generale,la care ... (vezi toată discuția)