avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce fac in cazul in care nu mi se gaseste cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce fac in cazul in care nu mi se gaseste cartea de munca?

Va rog sa ma indrumati intr-o problema. Eu mi-am incheiat activitatea la ultimul loc de munca in luna martie2010 . La ITM mi se spune ca , cartea de munca mi-a fost retrasa in luna iulie 2009, iar contabila spune ca nu stie de cartea de munca , ca nu-si aduce aminte ce s-a intamplat dar nu este nici la ea nici in actele firmei, iar la mine nu este. Ce pot face in acest caz si unde sa ma adresez. Am o copie a cartii de munca dar nu este legalizata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 28 Mai 2010
florentina brindusa a scris:

Trebuie sa obtin acele adeverinte chiar daca am o copie a cartii de munca?



Da, trebuie obtinute aceste adeverinte chiar daca aveti o copie a carnetului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca pierduta de catre angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Fostul angajator mi-a pierdut cartea de munca. Ce fac acum ? Am pierdut si vechimea ? Mai sunt inregistrat pe undeva ? Multumesc in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta raztud raztud Buna ziua Zilele trecute am pierdut (mi-a fost furata o geanta cu acte) cartea de munca. Am fost la ITM si mi-a spus sa duc \"adeverinte cu vechimea\" la noul ... (vezi toată discuția)
Carte de munca mioarapetre mioarapetre in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si ... (vezi toată discuția)