avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obiect gasit si insusit si nerestituit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obiect gasit si insusit si nerestituit

cum as putea sa returnez obiectul fara a-mi fi facuta public identitatea si a primi sanctiuni
=D>Chiar credeti ca e cazul sa faceti acest lucru?
La cate telefoane se fura si se pierd cat timp le-ar lua poliistilor sa identifice imei-ul telefoanelor cu pricina?e vreun telefon mai deosebit? de unde vine temerea?
Daca era vorba sa fi avut probleme aveati pana acum,nu?
Ca banuiesca ca nu le era greu sa identifice locatia si daca nu au facut-o inseamna ca nu isi dau interesul!
Daca d-voastra l-ati fi cumparat de la cel care l-ar fi gasit ce vina ati mai fi avut?
Cum ar putea sa dovedeasca politistii ca nu l-ati cumparat de pe internet..ca doar pe ocazii se vand toate produsele fara sa fie insotite de factura!
De unde stiti cine este posesorul telefonului?

Succes!
Poate va vad la Stirile Pro tv sau in cartea recordurilor pentru aceasta atitudine de cinste si onoare!=D>
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
ContSters125947, utilizator
Arama a scris:

=D>Chiar credeti ca e cazul sa faceti acest lucru?
La cate telefoane se fura si se pierd cat timp le-ar lua poliistilor sa identifice imei-ul telefoanelor cu pricina?e vreun telefon mai deosebit? de unde vine temerea?
Daca era vorba sa fi avut probleme aveati pana acum,nu?
Ca banuiesca ca nu le era greu sa identifice locatia si daca nu au facut-o inseamna ca nu isi dau interesul!
Daca d-voastra l-ati fi cumparat de la cel care l-ar fi gasit ce vina ati mai fi avut?
Cum ar putea sa dovedeasca politistii ca nu l-ati cumparat de pe internet..ca doar pe ocazii se vand toate produsele fara sa fie insotite de factura!
De unde stiti cine este posesorul telefonului?

Succes!
Poate va vad la Stirile Pro tv sau in cartea recordurilor pentru aceasta atitudine de cinste si onoare!=D>

Cu tot respectul,stimata doamna,indiferent de parerea dvs personala,pe un astfel forum,nu este tocmai corect sa indrumati o persoana sa eludeze legea si mai cred ceva,cu acelasi respect,pe care vi-l port,nu sunteti cea mai indicata persoana sa indicati sau sa sugerati o nerespectare a legii,din multe puncte de vedere.
Din respect pentru dvs.nu voi face alte comentarii in privinta celor mentionate de dvs.
@ arama
ati fi surprinsa sa aflati ca se identifica telefoane de catre politie prin trasarea, localizarea si urmarirea codului imei, intamplator am in fata un dosar plin de astfel de practici de ancheta.

@ arama si
@rgabi

haideti sa revenim la subiectul discutiei, va rog sa abandonati sau sa mutati in privat discutia contradictorie, offtopic, legata de pregatiri si pareri personale :)

va pot sterge mesajele anterioare? :D

multumim pentru intelegere
Ne scuzati dle avocaT!
Eu nu am dorit un conflict..imi cer scuze daca am creat vreo impresie ca incurajez infractiunile..nu este deloc asa ci doar am vrut sa atrag atentia ca ar fi fost mai corect ca dnii politistii sa cerceteze..mie asa mi se pare firesc..eu nu sunt de acord cu auto-incriminare sau auto-denuntarea!
Doar atat!
Un week-end frumos sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect gasit ,nerestituit in timp de 10 zile sanda12 sanda12 care sunt cele mai simple sanctiuni si care sunt cele mai grave ,e vorba de un telefon valoare 500-700 ron. acum vreau sa il predau care sunt pasii cei mai ... (vezi toată discuția)
Este legala intercetia aparatului mobil ? nu a convorbirilor . PaulNinno PaulNinno Vineri noaptea spre Sambata dimineata in data de 26.06.2016 am fost furat din casa de un smart LG G4 in valoare de 1900 de lei achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Furt calificat remus2007 remus2007 :( acum trei luni an urma ma oprit pe mine si pe un prieten pe strada doi politisti civili am avut la noi doua capace canal(capacele nu au fost luate de pe ... (vezi toată discuția)