avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat deces inmormantat de primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat deces inmormantat de primarie

De unde se poate ridica un certificat de deces pentru o persoana inmormantata de Primaria sector 4?
De la Primarie mi-au spus ca de la ei nu pot obtine aceste date, dar nu au stiut sa-mi spuna cine si unde trebuie sa ma interesez...
Va multumesc,
Nicoleta Radu
Cel mai recent răspuns: nicradu , utilizator 15:47, 26 Mai 2010
Contactati serviciul stare civila sector 4
Persoana a decedat in unitate medicala si nu a fost revendicat de apartinatori?
Persoana a murit acasa si au venit de la primarie sa o ia, sau cel putin asa au spus la acea vreme cei care au luat-o.Nu a avut rude apte medical, fata ei era in casa cu mama decedata dar fata este bolnava psihic.
Primaria a spus ca nu tine de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedatul meu in groapa altuia loredana69 loredana69 socrii mei au divortat acum 20 ani socrul alegand sa paraseasca caminul conjugal si sa traiasca in concubinaj cu o alta femeie.socrul meu are un singur copil ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces disparut SuzyCat SuzyCat Buna ziua.Am o intrebare mai neobisnuita si va rog ,daca se poate ,sa ma ajutati cu niste sfaturi. Sotul meu impreuna cu tatal sau incearca sa faca ... (vezi toată discuția)
Un caz cu o batrana luata din spital si "mostenita" de persoane necunoscute nestiutoarea nestiutoarea Am avut o matusa, in varsta de 78 ani, fara copii, bolnava psihic si cu mare placere pentru bautura, care se imprietenea cu diverse persoane dubioase, cu ... (vezi toată discuția)