Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

rrramor 
	    	Utilizator

rrramor 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

rrramor 
	    	Utilizator

rrramor 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cred ca am inteles. Se inchide actualul contract pe perioada determinata (prelungit de 3 ori) SI se deschide un altul cu acelasi angajat dar pe alta functie si tot pe perioada determinata. Multumesc.
 Elssa	                   

Buna ziua,
Am angajat un salariat cu contract de munca pe durata determinata apoi i s-a prelungit contractul de doua ori (deci are 2 acte aditionale pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Elssa	                   

Buna ziua,
Am angajat un salariat cu contract de munca pe durata determinata apoi i s-a prelungit contractul de doua ori (deci are 2 acte aditionale pentru ... (vezi toată discuția)

noiembriesm	                   

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)
	                    noiembriesm	                   

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)

Cosmi7	                   

Vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie privitor la baza legală ( înainte de ultima modificare a Codului Muncii - 01.05.2011) ce costituie obligativitatea ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmi7	                   

Vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie privitor la baza legală ( înainte de ultima modificare a Codului Muncii - 01.05.2011) ce costituie obligativitatea ... (vezi toată discuția)