avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

bana ziua,in data de 9 iunie o sa am procetul de divorti,sotul este agretivi,face scandal dar nu vrea sa divorteze eu am de la med leg. adeverinta nu avem copiii,nici locunta impreuna doar am facut niste modificari in casa din banii luatdin banca pe numele meu .asi vrea sa stiu daca pot sa dau afara din casa inainte de proces.mentionez cacasa este cumparat inainte de casatorie.si de 2 ani suntem casatoriti,si ca cadourile sa dau inapoi.cu mutumiri
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:54, 27 Mai 2010
Da, prezenta paratului nu este obligatorie iar faptul ca acesta se opune la desfacerea casatoriei prin divort nu are nicio relevanta atata timp cat reclamanta dovedeste ca o eventuala continuare a casatoriei este imposibila, iar culpa apartine exclusiv paratului sau este comuna celor doi soti. ;)
buna ziua .
avand in vedere faptul ca sotul nu este de acord cu actiunea de divort, putin probabil ca procesul sa se termine la termenul din 9 iunie.
intrucat dansul este violent puteti solicita printr-o ordonanta presedintiala evacuarea acestuia din locuinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc desfasurare divort Cristina Popesti Cristina Popesti Va rog sa ma ajutati cu un rapuns la urmatoarea problema. Daca doresc sa intentez divort de sot iar ultimul domiciliu comun este la parintii lui, eu neavand ... (vezi toată discuția)
Evacuare cristina_lus cristina_lus Parintii si cu un copil casatorit locuiesc in aceeasi casa. Parintii sunt proprietarii casei. Parintii impreuna cu copilul lor au intentat proces de evacoare ... (vezi toată discuția)
Divort gagione gagione sunt in proces de divort.s-a judecat si apelul si a ramas ca la procesul de fond,adica desfacerea casatoriei si incredintarea mie tatal, a copilului.ce termen ... (vezi toată discuția)