avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii anticipate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii anticipate

daca am depus dosar de pensionare anticipata si nu am inca decizia exista riscul sa nu mai vina ? Ce inseamna in contextul actual inghetarea pensiilor anticipate de la 1 iunie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:33, 27 Mai 2010
Nu exista niciun risc, in toate dosarele care vor fi primite pana in 01.06.2010 vor fi emise decizii de pensie. Deocamdata nu exista nimic oficial in legatura cu neacordarea categoriilor de pensie anticipata / anticipata partiala incepand cu 01.06.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata in invatamant Baiony Baiony Buna ziua ! O scurta problema : o persoana care lucreaza in invatamant (femeie) a depus cererea de pensionare anticipata in ianuarie 2010 ... i-a sosit decizia ... (vezi toată discuția)
Pensiile anticipate inghetate! monysony monysony Pe cine afecteaza? Pe cei care deja suntem pensionati anticipat? In iunie intra in vigoare iar eu in iulie termin acei ani de anticipare.... Cum ma va afecta ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare anticipata partiala bucur ionica bucur ionica Am implinit varsta de 55 de ani pentru pensionare anticipata partiala la data de 24 iulie 2010. Am depus dosarul de pensionare pe data de 20 iunie 2010 la ... (vezi toată discuția)