avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura de insolventa deschisa.CUM PROCEDEZ CU ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura de insolventa deschisa.CUM PROCEDEZ CU O.P-urile CARE AR TB TRIMISE LA BANCA?

Doua dintre firmele cu care colaboram sunt in proces de insolventa.Una din 09.04.2010 iar cealalta din 04.05.2010.Cum procedez cu ordinele de plata emise de cele doua societati pe care ar tb sa le trimit la banca in zilele urmatoare? Le mai trimit?Noi am primit deja notificarile privind deschiderea procedurii de insolventa. Ultimile facturi emise de noi sunt din 11.03.2010, respectiv 30.04.2010. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:21, 28 Mai 2010
Opinia mea este sa le trimiteti.
In baza refuzului de la banca, si nu numai, va veti inscrie la masa credala.
allyna a scris:

Cum procedez cu ordinele de plata emise de cele doua societati pe care ar tb sa le trimit la banca in zilele urmatoare? Le mai trimit?Noi am primit deja notificarile privind deschiderea procedurii de insolventa.

Presupun ca sunt bilete la ordin
Va inscrieti la masa credala si anexati in copie toate doc inclusiv aceste BO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A inceput lichidarea!!!! urgent!!! CATY22 CATY22 Buna, Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot afla daca o firma e in lichidare sau nu? Am auzit ca firma care mi-e datoare e in lichidare, am un bilet la ordin ... (vezi toată discuția)
Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Bilet refuzat onicutza onicutza buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)