avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creditorul care a declansat procedura insolventei se ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creditorul care a declansat procedura insolventei se mai inscrie la masa credala?

Buna ziua!Am declansat deschiderea insolventei in cazul unui debitor care ne datora o suma de bani.Ne vom inscrie din nou la masa creditorilor,adica vom face din nou o cerere cu ceilalti creditori sau nu mai este nevoie?Daca nu sunt creditori care au garantii reale,care va fi ordinea in care se vor imparti(in caz ca vom avea ce)bunurile respectivei societati?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:20, 7 Iunie 2010
Corect. Scuze pt confuzie. Am precizat din memorie, dar... e bine sa mai si verifici cate odata. Este intradevar art. 31, dar.. cererea de admitere a creantei se face in temeiul art. 65. Eu am nu am inscris la masa credala, creditorul care a formulat cererea de deschidere.. si judecatorul mi-a dat dreptate!
Esti cam confuz bvcconsult. Daca ai sa citesti ce ai scris nu cred ca ai sa pricepi ce ai vrut sa spui.Eu unul nu am inteles
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita vs insolventa dorinv dorinv O hotarare civila din decembrie 2000 obliga debitorul la plata unei sume, provenite dintr-un contract de inchiriere. In 2002 se face cerere de executare silita ... (vezi toată discuția)