avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala

buna ziua am facut o societate comeciala ! am deschiso in 2004 dar nu am functionat niciodata pe ea afaceri 0, am fost la finante si am dat o declaratie prin care iam notificat ca sunt plecat din tara si timp de trei ani nu voi functiona, anul acesta in decembrie se implinesc cei 3 ani, eu sunt plecat in spania, cei de la finante mi-au trimis somatie de plata pe anul 2009 800 ron +amenda 500 ron ptr ca nu am predat bilantul este normal ? ce pot sa fac ajutatima va rog
Cel mai recent răspuns: teleptean , utilizator 16:58, 27 Mai 2010
ps! eu nu sunt in tara !
Buna ziua.
Precis pentru bilantul pe 2009,ca pentru anul 2009 se depun bilanturile pana pe 30.05.2010 ? Deci nu aveau cum sa va amendeze pentru ceva ce inca mai sunteti in termen.Cred ca este vorba despre altceva, nu de bilantul pe 2009.
Cred ca este vorba despre impozitul minim obligatoriu. Din 01 mai 2009 se plateste acest impozit minim de 550 lei pe trimestru. Ei au dreptul sa stabileasca sume din oficiu daca nu s-au depus declaratiile. Ca sa fi avut liniste trebuia s-o suspendati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit loredana.m loredana.m Buna seara, imi poate spune cineva in cazul in care am o societate comerciala care in anul 2009 a inregistrat pierdere, an in care am platit acel impozit ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate raduu raduu Buna ziua, Sunt asociat cu inca o persoana la un SRL, infiintat in 2007. Societatea nu a avut activitate,nu am depus bilanturi la Reg. Comertului. Am depus ... (vezi toată discuția)
Supertaxa cristianiulian cristianiulian Taxat de fisc pentru o societate infiintata de mine in 2005,dar care ,din motive obiective, nu a avut nici o zi de activitate.In fapt,trebuie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)