avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Acum cativa ani , bunica sotului meu ne-a lasat prin contract de vanzare-cumparare o garsoniera pe numele nostru, cu clauza de a intra in posesia ei numai in momentul decesului acesteia . In urma divortului de sotul meu , acesta spune ca nu am niciun drept la aceasta garsoniera si vrea s-o puna pe bunica lui sa schimbe actele.
Se poate acest lucru ? Am dreptul la aceasta garsoniera ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:53, 25 Aprilie 2007
depinde cat e de bine facut contractul:(
daca s-a facut vanzcump normal si legal la notar 1/2 e a ta....daca doar a zis ca va lasa .....mostenirea este a aceluia care e nepot........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare fictiv Wanna2211 Wanna2211 Buna seara. Se da următoarea speta. Bunica a avut grija de o sora care i-a făcut contract de vanzare-cumparare cu clauza de întreținere pentru un ... (vezi toată discuția)
nepoti pt succesiune marystelv marystelv A si B casatoriti au doi fii : C si D. C se pensioneaza pe caz de boala psihica. In 1994 A si B fac un contract de vanz-cump cu clauza de intretinere catre ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ContSters252861 ContSters252861 pot parintii face act de vanzare -cumparare unuia dintre copii , fara acordul celuilalt?poate fi contestat acest act? (vezi toată discuția)