GUVERNATOR MG 
	    	Consilier juridic

GUVERNATOR MG 
	    	Consilier juridic	    

daca prin actiunea dvs. produceti prejudicii vecinilor fapta poate fi considerata contraveninda normelor de convietuit... zgomotele si reziduurile provenite de la atfel de actiuni sunt considerate ca fiind perturbatoare conditiilor de convietuire in comun.
 Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
 Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat 	
			 vasi49 
	    	Utilizator

vasi49 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 Chri	                   

Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)
	                    Chri	                   

Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)

Lumyna	                   

Buna ziua! ma intereseaza sa stiu daca pot contesta o amenda primita de la politia locala pe motiv ca hranesc porumbeii si pisicutele din jurul blocului. Pana ... (vezi toată discuția)
	                    Lumyna	                   

Buna ziua! ma intereseaza sa stiu daca pot contesta o amenda primita de la politia locala pe motiv ca hranesc porumbeii si pisicutele din jurul blocului. Pana ... (vezi toată discuția)

mio.c	                   

Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
	                    mio.c	                   

Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)