avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri rugaminte ajutor traducere juridica
Discuție deschisă în Traduceri

rugaminte ajutor traducere juridica

buna seara.sunt studenta la masterat in domeniul traducerilor si as avea nevoie de ajutor la traducere juridica..Am nevoie de niste modele, in romana sau in engleza, de procura, rechizitoriu, speta, statut, cerere catre instanta..Va multumesc pentru eventualele raspunsuri:):)
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:08, 26 Aprilie 2007
va recomand cu caldura
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Stagiu voluntariat traduceri Kapy Kapy As avea nevoie de un sfat sau de un mic ajutor. Sunt la master in traduceri, anul I (franceza) dar inca nu sunt traducator autorizat. As dori sa intreb ... (vezi toată discuția)
Terenul nu este grevat de sarcini iordachenina iordachenina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu acesta expresie in urmatorul context: Avand in vedere declaratia pe proprie raspundere a vanzatorilor ca terenul nu ... (vezi toată discuția)