avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare iesire din indiviziune

Buna ziua,

Daca pe un titlu de proprietate o casa + teren de 3000mp apar ca 2 mentiuni: una de 1500mp in care este inclusa si casa si una de 1500mp care este formata doar din teren, cand se face iesirea din indiviziune (impartirea) intre 2 coproprietari se vor imparti separat cele 2 mentiuni sau toata proprietarea va fi privita ca un tot unitar de 3000mp?

Multumesc mult,
Costi Voicu
Imparteala se poate face simultan privind ambele parcele, IMPORTANTA E VALOAREA, asa cum v-a mai spus cineva, dar nu ne-ati dat nici un detaliu in acest sens.
Nu stiu daca vreun expert, in instanta, va face un raport cu astfel de unduiri ale liniei de hotar. Nu sptiu nici daca se poate imparti astfel, daca nu ne-ati spus nici un motiv de ce vreti asa... Nu stim suprafete, valoare economica pe metru patrat... nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren pentru construcții Emyl. Emyl. Buna ziua, Am un teren pe care nu este nimic construit, este o gradina in vale 1300mp pe care se poate construi doar pe o suprafața de vreo 300mp, la strada ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu teren 375 din 475 in proprietate comuna alexberi alexberi Pentru un teren, as vrea sa stiu ce sanse am de a obtine proprietate personala exclusiva o parte dintr-un teren aflat in proprietate comuna. Exista in ... (vezi toată discuția)